Dag 8: San Francisco

13 september 2011 - San Francisco, California, Verenigde Staten

Brrrr...... Ook hier geen tot weinig zon. Heb deze vakantie nog geen korte broek aangehad.
Echt bruin zijn we dus ook nog niet. De trui en sjaal weer om
We zitten nog steeds in de Starbucks met een lekkere warme bak koffie. Nou ja... Elwin heeft een frappuccino (zo'n koude koffie).

Toen we nog thuis waren en de tassen inpakten was er hier nog een hittegolf, waar is die gebleven?? Vandaag gaan we vast wat boodschappen inslaan, nog wat hotelletjes boeken voor verderop in de reis. We gaan er morgen met de auto vandoor, het autoverhuurbedrijf zit recht tegenover het hotel, dus dat is wel hartstikke fijn.

Morgen dus de 1e kilometers met de auto. We rijden dan naar het Yosemite National Park.
Hoe de internetverbinding daar is, is nog een verrassing. Mocht het hier dus even stilvallen dan hebben we geen verbinding.

Vanavond ook nog langs Michael en Katie en voor de rest rustig aan doen en ons voorbereiden op de rit van morgen (met al die steile straten hier ;-)

Hoe de dag verder verliep....

Vandaag voor de verandering een heel stuk gewandeld. Op de kaart viel de afstand wel mee, maar dat viel wel tegen. Dat het vrij koud was hielp ook niet echt mee, maar wie A zegt moet ook B zeggen. Onze bestemming was het Goldengate Bridge Park. Dit werd ons aanbevolen en aangezien Alcatraz geen optie was zijn we op zoek gegaan.

Het park op zich is erg mooi, ware het niet dat het regende, bewolkt en erg nevelig was. Zo jammer, gisteren was het wel even zonnig maar ook zo nevelig. We hebben dus niet zoveel van de Golden Gate bridge gezien en we hoopten vandaag meer te zien, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

We gingen 11.45 weg en hadden om 18.30 bij Michael en Katie afgesproken, zolang waren we aan het wandelen met een stop van 10 minuten om wat te eten.

We stonden echt stipt 18.30 voor de deur, timing!
We hebben even bij Michael en Katie in het appartement gezeten, kennis gemaakt met het zusje van Katie en zijn toen naar een sushi restaurant geweest.
Gezellig gegeten en gekletst. Iedereen krijgt de groeten van ze (nou ja, bijna iedereen dan ;-)

Tegen 23.45 terug bij het hotel en lekker het bed ingedoken.

1. pa en ma:
    13 september 2011
    Volgens mij zijn jullie aan vakantie toe als je terug bent, niet alleen van de nieuwe indrukken en
    het lopen daar maar ook van het tikken van al die leuke verhalen. We wensen jullie een goede rit toe en ga nog even verder met genieten.

xxx ma en pa
  2. Oma en Opa:
    14 september 2011
    Lieve kinderen wij genieten iedere dag van jullie verslag. vele zonnige dagen toegewenst en geniet er van
  3. Wanda de Zwaan:
    15 september 2011
    Hi,
    We hebben weer genoten van jullie reisverslag.We hebben gekeken op internet naar het Yosemite National Park, volgens ons een bijzonder mooi Park en zeker om mooie foto's te maken bij goed weer.
    Geniet ervan en rij voorzichtig.
    Liefs, Pa en Ma.